Gym tennis & padel academy

Van recreatie tot competitie
Van 3 jaar tot 99 jaar

Aanbod

LESSEN

Lessen

Wij organiseren privé- en groepslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Klik onderaan op de knop om ons volledige aanbod te bekijken.
Lessen tennisschool

COMPETITIE

Competitiewerking

Visit website

De grootste tennisschool van Antwerpen

Bijna veertig jaar geleden startte de tennisschool van GYM met enkele recreatieve- en competitieve tennisspelers. Door de jarenlange professionele werking van zowel fulltime als parttime tennistrainers zijn we intussen uitgegroeid tot een tennisschool van meer dan 600 spelers, welke de grootste van onze provincie is.

Dit alles staat onder deskundige leiding van hoofdtrainer en voorzitter Kevin Beyens en zijn team van kleur- en leeftijdsverantwoordelijken. Samen zorgen ze voor een optimale organisatie en situatie om de mooiste sport van Vlaanderen aan anderen over te brengen.

GTPA, meer dan een tennis academie

Naast een sterk les en stage aanbod doen we ook zeer veel activiteiten! Tornooien, BBQ, interclub, begeleid vrij spelen,…  Kortom een ruim aanbod. Check onze FB-pagina.

Kwaliteit

Al onze trainers zijn gediplomeerd vanuit de tennisfederatie. Daarom kunnen wij in al onze lessen een hoge kwaliteit garanderen.

Doorgroei

Tennis leer je voor het leven. Door ons groot aanbod in lessen komt iedereen aan zijn/haar trekken: van recreatie tot Internationals.

Jeugdvriendelijk

Door de sterke werking ontvangt onze club al meer dan 15 jaar onder andere de prijs 'jeugdvriendelijke tennisclub'!

99% klanten- tevredenheid

We trachten er alles aan te doen om onze klanten de gewenste service te leveren. Is er een probleem, dan trachten we dit op te lossen!

Bedankt voor alles wat jullie voor onze kinderen doen in deze Corona tijd. Alle lessen geven, binnen en buiten, KNAP en hou vol!
Saskia
Mama Steven L
Leuk dat zowel ik als mijn kinderen (simon en ella) hier kunnen leren tennissen. Hopelijk kunnen we snel samen spelen en kan de papa nog mee...
Alexander
Papa
De lessen vast gepland voor een heel jaar! Dat maakt onze agenda ook een stuk eenvoudiger
Annelies
Mama Thibault
Wat een leuke kampen! Onze kinderen kijken er elk jaar naar uit!
En mijn man en ik hebben dit jaar ook een volwassenen kamp gedaan. Aanrader!
Evi
Mama Manu en Laurens
Onze coaches

EEN TEAM OM FIER OP TE ZIJN

Jarenlang bouwen we al aan een sterk trainersteam. Dit team is zeer belangrijk voor onze professionele werking. Voor elke doelgroep hebben we onze verantwoordelijke die wordt bijgestaan door onze hoofdtrainer, Kevin Beyens. Alle trainers volgen een planning en geven hun spelersfeedback door.