GYM TENNIs & padel academy

In samenwerking met Belgium Padel Academy

Aanbod

De grootste padelschool van Antwerpen

GYM is de laatste decennia uitgegroeid tot de referentietennisschool van Vlaanderen. Enkele jaren geleden zijn we gestart met de samenwerking met BPA ‘Belgium Padel Academy’.

Vanaf 01/07/2021 wordt deze samenwerking versterkt onder de noemer ‘GYM TENNIS & PADEL ACADEMY’ 

Ook voor padel zal er een doorgedreven jeugdwerking uitgebouwd worden met een competitieteam. Maar ook de andere doelgroepen zullen niet vergeten worden.

Dit alles staat onder deskundige leiding van hoofdtrainer van BPA, Alain Sassen, en hoofdtrainer van GYM, Kevin Beyens. Samen gaan ze de sterkte van GYM en BPA combineren om ook qua padel de referentie school te blijven!

GTPA, meer dan een padel academy

Naast een sterk les en stage aanbod doen we ook zeer veel activiteiten! Tornooien, BBQ, interclub, begeleid vrij spelen,…  Kortom een ruim aanbod. Check onze FB pagina

Kwaliteit

Al onze trainers zijn gediplomeerd vanuit de federatie. Daarom kunnen wij in al onze lessen een hoge kwaliteit garanderen.

Doorgroei

Padel leer je voor het leven. Door ons groot aanbod in lessen komt iedereen aan zijn/haar trekken: van recreatie tot Internationals.

Jeugdvriendelijk

Door de sterke werking ontvangt onze club al meer dan 15 jaar onder andere de prijs 'jeugdvriendelijke tennisclub'! en dit nu ook bij padel!

99% klanten- tevredenheid

We trachten er alles aan te doen om onze klanten de gewenste service te leveren. Is er een probleem, dan trachten we dit op te lossen!

Bedankt voor alles wat jullie voor onze kinderen doen in deze Corona tijd. Alle lessen geven, binnen en buiten, KNAP en hou vol!
Saskia
Mama Steven L
Leuk dat zowel ik als mijn kinderen (simon en ella) hier kunnen leren tennissen. Hopelijk kunnen we snel samen spelen en kan de papa nog mee...
Alexander
Papa
De lessen vast gepland voor een heel jaar! Dat maakt onze agenda ook een stuk eenvoudiger
Annelies
Mama Thibault
Wat een leuke kampen! Onze kinderen kijken er elk jaar naar uit!
En mijn man en ik hebben dit jaar ook een volwassenen kamp gedaan. Aanrader!
Evi
Mama Manu en Laurens
Onze coaches

EEN TEAM OM FIER OP TE ZIJN

Jarenlang bouwen we al aan een sterk trainersteam. Dit team is zeer belangrijk voor onze professionele werking. Vanaf 1/7 wordt het trainers team van GYM en BPA één onder GTPA. Voor elke doelgroep hebben we onze verantwoordelijke die wordt bijgestaan door onze hoofdtrainer, Alain Sassen. Alle trainers volgen een planning en geven hun spelersfeedback door.

Gym Tennis & Padel Academy zorgt voor de beste padellessen en padelkampen in de regio Schoten, Schilde, Brasschaat en St Job. Al jaren worden we genomineerd tot top 3 van best werkende tennisclubs van Vlaanderen!